Őrültségek kicsiny blogja

Minden, amit nehéz ép ésszel feldolgozni...

Akik már megőrültek...

Neked is van őrültséged?

Ha igen, oszd meg velem! Ha tetszik közzéteszem! zizibibimami@gmail.com

Címkefelhő
Feedek
Megosztás

Linkgyűjtemény és RSS gyűjtemény

Tematikus linkgyűjtemény és linkkatalógus

Magyar Blogok

Kezdődik a foci vb!

Jáájjj, de vicces! Vannak akik érdekes módon reklámozzák ezt a nagy eseményt... Persze van egy másik megoldás is: beülsz szotyit köpködni a párod mellé és valahogy túléled azt az ínséges két hetet... A képért még egyet KATTintanod kell...

Tovább»

Strip Poker - feel young!

Épp most írtam egy komolyabb lélegzetvételű, vicceskedő írást a pókerről, amikor az égből hozzám pottyant ez a videó! Igazán inspiráló volt...

Joint képek

Először is leszögezném, hogy ez a bejegyzés nem arra buzdít, hogy szívj füvet és utána alkoss valami kreatívat! Mindössze közhírré tétetik, hogy létezik egy ember, akire a cannabis igen inspirálóan hatott és ezáltal létrehozott valami nagyon egyedit!

Az elszívott joint végekből képeket állított össze, nem kis munkával és erőfeszítéssel. Azt nem merném állítani, hogy kristálytiszta elmeállapotban születtek, de mindenesetre nem szívta el teljesen az agyát, ha ilyet még ki tudott találni! Egy-egy kép természetesen tetemes mennyiségű joint véget tartalmaz, de arról nem szól a fáma, hogy vajon a művész úr ezeket mind egyedül pöfögte el, vagy tettestársai is akadtak? Képekért KATT tovább... Tovább»

Zombi torta - csak erős idegzetűeknek...

A cukrász mesterség ma már úgy néz ki túlnőtt a Rigójancsi és az Erzsi kocka készítés rejtelmein. Míg én elámulok egy szépen megsűlt piskóta láttán is (mert hogy én magam nem jeleskedem ebben), addig mások olyan tortákat dobnak össze, amitől a szavam is elakad!

Olyan szülinapi tortára akadtam, amitől vagy ujjonganak, vagy csak sikítanak a gyerekek. Mindenesetre a gyerekzsúr hamar kudarcba fulladhat, ha a meghívottak között gyenge idegrendszerrel megáldott csemeték, vagy finnyás szülők akadnak...  Tovább»

Hiánypótlás

Egy korábbi bejegyzésben (ITT) tettem egy könnyelmű ígéretet néhány fotóról, amit saját kézzel készítettem görögök nagy országában. Igen nehezen találtam rájuk, úgyhogy legyetek hálásak, hogy mit meg nem teszek az olvasóimért... ;-)

Egy kis nyálcsorgató...

A hétvégi kis sziesztára talátam néhány (szerintem) elképesztően szép művész képet, amit valószínűleg azok is kedvelni fognak (főleg a pasik) akik nem szeretik a művészetet.

A fotók természetesen most is egy kicsit őrültek a maguk módján, hiszen a pucér női testeket színes vízbe mártva kapták lencsevégre. Ha kíváncsi vagy rá, akkor klikk a tovább feliratra! Tovább»

Még egy kis táncóra?

Valaki őrülten rosszul adja elő, mint ITT, valaki pedig úgy mint itt...

Retyó útmutató pasiknak, csajoknak...

Én kérek elnézést...

No comment...

Gaga az ikon!

Lady Gaga szex ikon helyett vallási ikonná lépett elő és átvette Szűz Mária helyét! Bár Gaga valószínűleg se nem szűz, se nem Mária, sőt még csak nem is szent életű, így nem igazán értem a furcsa társítást... Talán azok a rajongók találták ki ezt is, akik istenként tisztelik...

Tánctanár kerestetik!

Jesszus! Ettől még nekem is jobban megy a két bot lábammal! Viszont ha nem lennének, akkor nem tudnánk most nagyot röhögni! Éljenek a rongylábú pasik!

Na, jó! Az egy kézen való átfordulásért elismerésem! Be kell, hogy valljam, nekem ez még két kézen se megy (vagy ha igen, akkor utána mentőt kell hívni).

Sajnos nem tudtam megállapítani, hogy a videó végén lévő kóválygás a tánc, vagy az elfogyasztott alkoholmennyiség hatása. Van rá egy erős tippem, hogy az utóbbinak köszönhető, de szívesen várom rá a megfejtéseket! Szerinted?