Őrültségek kicsiny blogja

Minden, amit nehéz ép ésszel feldolgozni...

Akik már megőrültek...

Neked is van őrültséged?

Ha igen, oszd meg velem! Ha tetszik közzéteszem! zizibibimami@gmail.com

Címkefelhő
Feedek
Megosztás

Linkgyűjtemény és RSS gyűjtemény

Tematikus linkgyűjtemény és linkkatalógus

Magyar Blogok

Lepusztult retyók kapcsán...

A nemrég posztolt budis cucc eszembe jutatott egy cseppet sem mókás kirándulási élményt, ami kapcsán egy régi szocialista nővérszállóban kellett éjszakáznunk. Egy kisebb csoporttal indultunk útnak és mivel úgy gondoltuk nagyobb részt a pályán való bénázás fogja kitenni a napunk nagy részét, olcsó szállást találunk és spórolósra vesszük a figurát. Arra viszont nem gondoltunk, hogy a nagyon olcsó nagyon szar is lesz. Az lett.

Tovább»

Kukacoskodunk...

Egyetlen egy dolog jutott eszembe, amikor először láttam a képket: fúúúúújjj! Én kaja közben akadtam rá (igen, gép előtt kajálok...) és be kell vallanom nem tett jót az emésztésemnek a dolog. Akinek nem bírja a gyomra a férgeket, inkább lépjen tovább másik bejegyzéshez... Tovább»

Budi dísz...

Először is leszögezném, hogy a wc-re nem szórakozni járunk, így senki ne gondolja azt, hogy azért mert az ki van dekorálva sokkal kellemesebben fogjuk eltölteni azt a két perc pisiidőt odabenn. Az első és legfontosabb a tisztaság és a szagtalanság, hogy az ajtó kinyitása után a pisilhetnék mellé még ne kelljen hánynom is...

Namármost íme néhány elrettentő példa, hogy mivel NE akarjuk feldobni a retyó hangulatát... Tovább»

Egy szkenner élete...

Ráakadtam néhány rövidfilmre, melyek közül ez az egyik. Az alkotás szerintem tök jól sikerült és tényleg ügyesen kifigurázza egy iroda eseményeit szkenner szemszögből... he-he-he...

Természetesen a filmben szereplő ketyere egy elég mozgalmas és eseménydús irodában állhat, hiszen valljuk be nem mindennapi, hogy a jónép a fénymásolón, szkenneren szexel, kamatyol, és az sem, hogy pépesre verik egymást a kollégák... (meg kell jegyeznem hogy mellesleg az sem, hogy minden irodában van szkenner)

Szendvicstárca...

Te miben tartod a pénzed? Mármint úgyértem a készpénzed? Biztos van csodaszuper pénztárcád meg minden, ugye? Nekem is van, de csak egy egyszerű kék minimalista darab felesleges csecse nélkül. Csak bedobom a táskába (aminek mindig a legaljára kerül), nincs neki saját titkos zsebe, nincs álcázva az avatatlan kutakodó kezek ellen. Látva ezt az "álruhás" darabot kicsit gondolkodóba estem, hogy kell-e a bugyellárisnak álca??? Vajon a zsebtolvaj a buszon, metrón tényleg szendvicsnek hiszi és otthagyja a tatyódban???

 

Világítós, pihepuha, csudijó!

Jaj hát már ilyen is van! Azoknak, akiknek fázik a fülük, akik félnek az éjszaka sötétjében, akik hangulatos ágyikóban szeretnének nyugovóra térni és hát az őrülteknek, természetesen! Világító párna! Juhééé!

Feltételezem inkább a téli esték kelléke lehet (legalább is nálam csak akkor jöhetne szóba), mivel ilyen szúnyoginvázió idején jobb a vaksötét szoba, hogy még véletlenül se találjon rám a szokásosnál is több vérszívó! (Ha már itt tartunk: a fészkesfenevigyeelazösszeset!!)

 

Mire jó a műköröm???

Tetszetős, szép, csini, jól lehet vele karmolni meg minden! Én nem vagyok a híve legalább is abban a formában nem, ahogy általában az emberek használják! De amit most találtam hát az már  igen! Így elnézegetnék belőle más alkotásokat is! Tovább»

Rézfaszú bagoly és társai...

Olyan jól esik magyar vértől csörgedező ereimnek, hogy végre! Végre nem csak külföldről ékrező agyament baromságoknak van helye ebben a kicsiny blogban! Hát íme egy igazi hazai csemege!

Tovább»

Valami nem stimmel...

A képeken valami nem stimmel... Olyan ez, mint gyerekkoromban azok a rajzolt feladványok, amelyeken meg kellett találni a hibát (ó régi szép idők...). Itt-ott bizony néhány személy, állat, kilógó testrész, intim pillanat rendesen csúfítja a fényképeket. Van egy olyan tippem, hogy ezek sem kerülnek be a családi fotóalbumba... Tovább»

Ami nélkül nem élet az élet?

Nem értem miért hiszi azt bárki is, hogy meg tudja szépíteni és vidámabbá tudja tenni az életünket néhány bugyuta tárggyal? Vagy rajtam kívül is ezernyi őrült ember járkál fel-alá a városban azon gondolkodva, hogy felesleges kreativitását miben élje ki? Jelentem, ezeknek megint sikerült!

Tovább»