Őrültségek kicsiny blogja

Minden, amit nehéz ép ésszel feldolgozni...

Akik már megőrültek...

Neked is van őrültséged?

Ha igen, oszd meg velem! Ha tetszik közzéteszem! zizibibimami@gmail.com

Címkefelhő
Feedek
Megosztás

Linkgyűjtemény és RSS gyűjtemény

Tematikus linkgyűjtemény és linkkatalógus

Magyar Blogok

Bögyös homlok - képpel, videóval!

A telt idomokkal, nagy mellekkel megáldott nők gyakran panaszkodnak arra, hogy férfi beszélgetőpartnereik, kollégáik nem a szemükbe néznek, hanem kicsivel lejebb lévő bájaikat szemlélik, vagy legalább is gyakran oda-oda pillantgatnak.

Azok a csajok, akik megunták, hogy a pasik  testük domborzati térképére csorgassák a nyálukat és kigübbedt szemekkel illetéktelen tájakra meredjenek hosszú percekig,  igen olcsó és egyszerű módszerrel orvosolhatják a dolgot.... Tovább»

A gomba útálja... Miért???

Hi-hi-hi...

Marketinges kirúgva!

Azok a "marketingesek", akik ilyen bakikat követnek el, valószínűleg egy jól célzott rúgással el is lettek irányítva a munkaügyi központokhoz, ahol most apróhirdetéseket böngészgetve keresik az új melót.

Tovább»

Darth Vader bankot rabol

Lehetne bréking nyúz  is, de mivel ez már jó egy hete történt, így csak megemlítem, hogy hogy Darth Vader bankott rabolt, méghozzá New Yorkban. A komplett Csillagok háborúját idéző jelmezbe bújt bankrablónak csak a nadrágja lógott ki a sorból (na meg persze nem volt a kezében fénykard), egyébként minden stimmelt a gonosz hős alakjához.

A bank dolgozói a félelem és a nevetőgörcs furcsa párosával küzdöttek és azt találgatták: ez egy legújabb kandi kamerás őrület, ahol ők a balekok? Nem. A pasas véresen komolyan gondolta és annak rendje és módja szerint le is lépett. A rendőrök még keresik... Remélem a rajongói klubbok háza táján is kopogtatnak majd!

 

Mifene?

Ha ITT sikerült kitalálnia Styx-nek a kínai agyagharcosokat ábrázoló képet, akkor azt hiszem ez gyerekjáték lesz mindenkinek! Vagy éppen attól nehéz, hogy könnyű? Mifene?

Jajj! Ez ijesztő!

Ha vágysz egy kis borzongásra, akkor hajrá! Jó helyen vagy! Nem vagyok megszállott GreanPeace aktivista, de igyekszem odafigyelni a környezetemre, ezzel együtt nem vetem el alapjaiban a papírújrahasznosítást sem, viszont ilyen formában számomra kicsit ijesztő a dolog!

Tovább»

Baromira nem győzött meg!

Azt hiszem valami komoly traumának, egetrengető dolognak vagy világmegváltó gondolatnak kell ahhoz jönnie, hogy lemondjak a napi kávé adagomról. Most jönne az  a szöveg, hogy nem dohányzom, nem iszom és nem... ennyi jár nekem... KELL egy fekete hogy felébredjek... meg hasonlók, de ezek részletezésétől megkímélek mindenkit, hiszen mindegyikben csak részigazság van. Az viszont tény és való, hogy szeretem a napi adagomat már reggel hétkor megkapni, lehetőleg a rutinszerű szertartásommal együtt (csipás szemmel, sötét konyhába botorkálás a géphez),  szeretem az ízét satöbbi. Szóval baromira nem győzött meg arról az alábbi kis brutál szösszenet, hogy lemondjak róla! Tovább»

Undormányok top10-es listája

Előre szólok: a képeket csak az nézze meg, akinek igen erős gyomra, stabil idegrendszere van és nem állatvédő!

A világ tíz legundorítóbb kajáját rangsorolta egy külföldi oldal és azt kell hogy mondjam részben egyetértek a sorrenddel. Egyiknek-másiknak én ugyan más helyezést adtam volna, de ez személyenként úgyis eltérő. Ettől függetlenül van néhány gyomorpróbáló eledel közöttük, ami feladná a leckét a terített asztal mellett! Tovább»

Orbánidász vs IMF Xerxes

Józan gondolkodású ember nem foglalkozik politikával és politikusokkal ebben a kánikulában, mert a parlamentben aknakeresőző jóemberek tevékenysége nélkül is nehéz normális értéken tartani a vérnyomásunkat, de ezt a műalkotást muszáj megosztanom a nagyérdeművel.

(Azért reméljük, hogy hőn szeretett forintunk összekapja magát és nem éri el ezt a 300-as szintet...)

Forrás: Lazacz

Légből kapott

Vicces művészeti ág bontakozik ki abból ha a levegőből hangszóró segítségével, birka módra terelgetve az emberkéket egyszer csak képpé áll össze az akció! Hát pár ilyen képet mutatok meg most nektek, amelyeknél a csapatmunka nem kérdéses!

A természet inspirálta a környezetvédelmet szem előtt tartó művészt arra, hogy sokszor 4000 embert mozgasson meg egy-egy alkotás elkészítéshez. Daniel Dancer különböző színű pólókba bújtatja alanyait, így befolyásolva a keletkező mű színvilágát. Sokszor az sem mindegy, hogy az emberek milyen pozitíúrát vesznek fel a képeknél, sokszor kell például négykézláb álldogálni, vagy éppen lefeküdni. Az alkotásról minden esetben csupán egyetlenegy fénykép készül a levegőből.

Amit alkot, az sokak szerint csoda. Nekem is tetszik...

Tovább»