Őrültségek kicsiny blogja

Minden, amit nehéz ép ésszel feldolgozni...

Akik már megőrültek...

Neked is van őrültséged?

Ha igen, oszd meg velem! Ha tetszik közzéteszem! zizibibimami@gmail.com

Címkefelhő
Feedek
Megosztás

Linkgyűjtemény és RSS gyűjtemény

Tematikus linkgyűjtemény és linkkatalógus

Magyar Blogok

Le a szexuális zaklatással!

Le a szexuális zaklatással! Külön tömegközlekedési eszközöket a nőknek! Nincs többé odasímulós, döccenőknél fenékmatatós és "véletlen" mellmarkolós szituáció - vagy legalább is Indonéziában.

Tovább»

Léleksimogató tudatmódosítás az égből

Azok után hogy szépen és gondosan ellátalak benneteket undorító, bizarr és elmebeteg dolgokkal, most egy kis léleksimogatás következik, mert ilyen is kell, bizony ám! A számos leterhelő, megdöbbentő, hibbant és megbotránkoztató dolog után ideje hogy egy kicsit a felhők fölé emelkedjünk és onnan csodálkozzunk rá a Földünkre! Van ám ennek az elmeháborodott, környezetszennyező és kifordult világnak is gyönyörű oldala, nem is kevés! Néha észre kell venni a csodákat is és elmélyedni bennük, hogy ezekből erőt merítve pozitívabban álljunk hozzá a mindennapokhoz!

 

Tovább»

Szellem fiúk, szellem lányok...

A szellemek létezése mindig nagy kérdőjelként jelenik meg az emberek fejében. Vannak akik elhiszik hogy bolyongó, itt ragadt lelkek kísértenek és járnak-kelnek körülöttünk, vannak, akik határozottan tagadják. Számos vélt vagy valós bizonyítékra lelhetünk az internetet böngészve, ezernyi lencse végre kapott árnyembert, még több történetet találhatunk ezekről, azt meg hogy ki mit hisz el mindebből egyéni mérlegelés kérdése.

Mielőtt azt hinnétek, hogy hosszasan kifejtem álláspontomat a kérdést illetően és ecsetelem az igazamat, majd azt ilyen-olyan érvekkel jól alátámasztom, tévedtek. Ide mindössze néhány olyan szellem fiú és szellem lány képe fog kerülni szoborból farigcsálva, mely a sok millió ember közül egynek az elképzeléseit tükrözi.

Tovább»

Nyálcsorgató (18+)

Régen volt, hát most megint van. Szokásomhoz híven ismét művész képek, de azokból a nem művészlelkeknek is emészthető felhozatal és természetesen megintcsak inkább a pasik nyálcsorgatós vonalának kedvez, na de egyefene! Örüljetek, éljenezzetek és közben kukkantsatok rá Luis Royo képeire, melyek nem mellőzik a pikantériát,  erotikát, a kicsit horrorisztikus elemeket, de hát ettől különlegesek és kellőképpen őrültek ugyebár...

Tovább»

Csak abból, ami éppen kéznél van...

Csodabogarak és bogaras feltalálók mindig akadnak, sőt olyanok is, akik azt hiszik egyszer, valamikor, valahol híresek lehetnek egy jól használható, saját készítésű tárggyal. Ehhez aztán jóelőre tartalékolnak megfelelő mennyiségű alapanyagot, semmit nem dobnak ki, hiszen "hátha jó lesz még valamire"  és kisebb nagyobb időhézagokkal azért igazuk is van. Több ilyen emberkével is találkoztam már az életben és bár igen őrültek, mégis szórakoztató személyiségek. Gyakorlatilag lehetetlen tőlük olyat kérni, amit ne varázsolnának két percen belül eléd! A legkisebb csavartól, a halott német katonáig minden található a kelléktárukban és jószerivel a lakóhelyük raktárként, szeméttelepként, mindenttudó műhelyként vagy kísérleti telephelyként funkcionál és háznak erős jóindulattal sem nevezhető. Valószínűleg ilyen zugbarkácsolók csodabunkeréből kerültek elő az alábbi agyament talámányok is!

Tovább»

Megint csak undormányok...

A top10 undormány kaják már étlapra kerültek a blogon belül, mit szólnátok, ha ezt leöblítenénk egy kis itókával? Na persze nem egyszerű kóla, sör, bor és hasonló snassz italokkal ám, adjuk meg ennek is a módját!

Sajnos megint csak figyelmeztetnem kell mindenkit: gyenge gyomrúak, instabil idegrendszerűek, grínpísz aktivisták és állatvédők kérem fáradjanak másik bejegyzéshez! Ami most következik próbára teheti még azokat is, akik egyébként bírják a bizarr dolgokat és a gyomruk legfeljebb csak több órás körhintázás  után fordul fel.

Tovább»

Retyómustra, sokadik felvonás...

Sorozatos posztolós jókedvemben azokat sem hagyhatom ki, akik az elmebeteg cipőket annyira nem, viszont a bizarr budikat (ITT az összes) annál inkább elnézegetik itt az őrültségek tárházában. Nem hagyhatom, hogy hiányt szenvedjetek és elvonási tünetek közepette inkább normális útra térjetek! Az agysejtborzolás folytatódik...

Tovább»

Nem az én napom...

Gyakorlatilag megkoronáztam a napom azzal, hogy pár bejegyzésbe való belepiszkálással ősrégi korhatáros posztokat sikerült előrenyomnom, ezzel összekeverve mindent a blogban. Mosmár nem csak a fejemben, de itt is kaotikus, zavarodott állapotok uralkodnak, sorry.

Persze ahogy lenni szokott, és mint említettem ez csak a jéghegy csúcsa és még hol van az este, ohohóóó! Gondoltam rendes, szorgos nő módjára főzök egy kis lekvárt. Na nem azért, mintha az éhenhalás fenyegetne a téli időszakban, de jól jön az ember lányának egy kis nyalánkság hóvíz, süvítő szél és mínusz 10 tájékán amikor üres a hűtő, meg persze valamit kellett kezdenem azzal a pár kiló bodzabogyóval, amit ajándékként (vagy célzásként, ki tudja...) kaptam. Eredmény? A konyhámban minden (értsd: MINDEN) lila, vöröseslila, fekete és ezek árnyalataiban pompázik, beleértve a kezemet is, amit csak némi Domestos tett kissé rózsaszínné. A körmeim meghazudtolják egy több hónapja napszámban dolgozó emberét, aki szabad idejében még kőműveskedik is egy kicsit, ráadásul a házban uralkodó 26 fokot sikerült feltornáznom 30 körülire. A lekvár persze kitűnő és gyönyörű lett, de a büdös életbe többet nem csinálok!

Ha az elkövetkezendő takarítással és manikürrel töltött hosszú órákat túlélem, akkor még számíthattok tőlem pár nyalánkságra (és itt nem lekvárkóstolót értek), ha pedig nem, akkor nyugodjak békében a bodzalekvárom üvegei között.

Lábra húzott elmebetegség, sokadik felvonás

 

Már lassan követni sem tudom, hogy hányszor raktam fel nektek elmebeteg topánkákat (ITT az összes), de mivel igen csak szeretitek, hát nem szakítom meg a sorozatot! Megint összegyűlt egy csokorra való és nem fogtam vissza magam.  Íme...

Tovább»

Fogszurka-piszka

A konyha egyik elengedhetetlen kelléke (sok minden más mellett) a fogpiszkáló (úri körökben fogvájó).

Ha rakoncátlan húsdarab beszorul és nem az ujjaid segítségével és csuklóig érő szájbaturkálással akarod kibányászni, bizony igen hasznos eszköz (ha nem próbáltad eddig itt az ideje). A gyufa és a só mellett ez az amit rendszeresen elfelejtenek megvásárolni a háziasszonyok (saját tapasztalat, már amennyire háziasszonynak nevezhetem magam...).

Na abban a konyhában ahol ez a kép készült szemmel láthatólag betáraztak belőle olyan tíz évre előre, olyannyira hogy precíz pontossággal hegyére állítva késtartó vált belőle! Csak nehogy mellé nyúljanak a családtagok!