Őrültségek kicsiny blogja

Minden, amit nehéz ép ésszel feldolgozni...

Akik már megőrültek...

Neked is van őrültséged?

Ha igen, oszd meg velem! Ha tetszik közzéteszem! zizibibimami@gmail.com

Címkefelhő
Feedek
Megosztás

Linkgyűjtemény és RSS gyűjtemény

Tematikus linkgyűjtemény és linkkatalógus

Magyar Blogok

Sapi nélkül egy tapodtat sem!

Itt a hideg, kell a sapka! Vagy várjuk meg ezekkel a farsangi időszakot? Akkor talán majd el tudjuk dönteni, hogy nyuszikának, szamárnak, vagy kicsi őznek akarunk öltözni. Jó sok idő lesz rá, hiszen ha ezekre a darabokra fáj a fogad igen csak spórolnod kell, ugyanis minimum 600 fontra lesz szükséged...

Mivel az ilyen és ehhez hasonló posztoknál általában azt kérdezitek hol lehet megvenni, így most ezt megelőzve tessék: hát itt.

Most beszéljek vagy zenéljek a fikusznak?

Imádom a fikuszomat, de mivel kicsiny házamat igen csak kinőtte (valószínűleg a sok szeretetenergiának köszönhetően), így ideiglenesen a szüleimhez került elszállásolásra (míg ki nem pusztul, össze nem megy, vagy nem veszek nagyobb házat…).

Nem, nem beszéltem hozzá -annak ellenére hogy az a hír járja ettől jobban növekszik- sőt énekelni se énekeltem neki (na attól lett volna öngyilkos…), mégis a friss vizet és az időnkénti éltető tápszert új hajtásokkal hálálta meg.

Én a magam részéről nem vagyok benne biztos, hogy a cuki gagyogás, a levélsimogatás is ekkora hatást fejtett volna ki, viszont Lie Zhong-Fa, Koo Yoori és Jeon Se-Yong nyelvtörő nevű feltalálók bizonyára osztják a véleményt, miszerint különböző hanghatásokra a növény jobban nő. Ennek bizonyítéka a piacra dobott zenélő virágcserép...

Tovább»

Laza cica és társai...

A blog kihagyhatatlan részének éreztem az ukrán Nikita Veprikov 3D-s alkotásait, hiszen a „laza cica” kép mellett a rózsaszín mamuszos, buzogánnyal hadonászó izomkolosszus ork és a duzzogó kaktusz is kellőképpen őrültnek bizonyult… Kíváncsivá tettelek?

Tovább»

Döglött béka a ruhán, sokk az arcokon…

A hatásvadászat magas fokát műveli az a dizájner, aki arra vetemedik hogy modelljére egy szerencsétlen béka tetemét preparálja. Az eset korábbi, hiszen ez a 2009-es párizsi Fashion Weeken esett meg és meglehetősen borzolta a kedélyeket…

Tovább»

Mifene?

Olyan régen volt okosító, kitalálósdis mifene poszt, hogy talán a törzsolvasók emlékezetében is komoly kutatómunkát igényel, hogy rábukkanjunk azokra az apró momentumokra, amikor még agyagkatonákon, az egy szem bors nagyított változatán meg hasonló ökörségek kitalálásn törtük a fejünket! Most ismét eljött egy kis agytorna ideje, hogy nehogy eltunyuljunk ebben a jó időben! A nyerési esélyek növelése érdekében rögtön három képpel is szolgálhatok, íme:

1.

2.

3.

Az utolsó mifenénk  (ITT) megfejtése az ágytál volt, a helyes megoldás kiagyalója pedig iMate volt, bár meg kell mondjam Zabu is közel állt hozzá! :-) Gratulálok!

Az összes mifenét ITT találod!

Vízállásmérős gumicsuka

Itt az ősz, itt az eső. Néha olyan robajjal áraszt el bennünket a víz, hogy az úszni nem tudók rémült tekintetekkel szemlélik az eseményeket, a csónakárusok, vizibicikli kölcsönzők pedig kezüket dörzsölve kapzsin örülnek, most aztán lehet, hogy eljött az ő idejük! Akiket nem taszít letargikus hangulatba az időjárás, azok pedig vidám dolgokat találnak ki, mint ezt az igen precíz mércével ellátott gumicsizmát, hogy kedvedre lemérhesd hány centi víz áll az udvaron! Az elegáns formához, cseppnyi humoradalékot kevert az olasz művész és ez lett a végeredmény...

Mielőtt bárki szája szomorúságra ferdülne: színek minden variációjában megvásárolható a műanyag vízállásmérővel felszerelt gumicsuka! Kínálatot lásd ITT! (esküszöm nem fizettek jutalékot)

Variációk láncfűrészre erős idegzetűeknek...

Nehéz elhinni, hogy az USB láncfűrész valódi tömegcikk lesz a hazai palettán. Először is ki a franc akar tüzifát aprítani laptopra kötve, de az is kérdéses hogy ugyanilyen célzattal nekiesünk-e majd szobanövényeknek? Vagy esetleg kenyér szeletésre találták ki? Pontosan sajnos nem lehet tudni.  Ha beszélő viszonyban lennék a kiagyalókkal (nagyon elfoglaltak és a telefonszámuk is titkos), akkor rákérdeznék, viszont így be kell érnünk a találgatásokkal és ezzel a videóval, ahol csinibe öltözött agresszív titkárnő széket és jukkapálmát darabol:

Hogy pontos adatokat is közöljek és ne csak légből kapott információkkal ámítsalak bennetket, tessék a gép száraz adatai: 38 cm hosszú, 3,7 kiló, biztonságos és normál méretű társához képest igen halk. Aki nem tudja magát visszafogni és minden áron a láncfűrész gyűjteményének legújabb darabját látja benne, akkor előrendelést is leadhat a szerkezetre, továbbá ettől sokkal több információval is tágíthatja a fejét ITT.

Természetesen még korai felsóhajtanotok, hiszen az idegpróbáló és sokkoló láncfűrész még csak ezután jön! Ugye már nem kell felhívnom külön a figyelmet, hogy csak erős idegzetűek kattintsanak tovább?

Tovább»

Juj, de brutál! Vetkőzz ki magadból!

Nicole Tran Ba Vang fotós furcsa tavaszi/nyári kollekciót fényképezett nekünk össze! Mindössze azt képzelte el, hogy mi van akkor, ha bőr ruhánkat levetve csupaszon állunk a fényképezőgép előtt.

Figyelem! Érzékeny lelkűek és meztelenségre érzékenyek ezt, ezt, vagy inkább ezt nézegessék és semmi esetre se kattintsanak tovább!

Tovább»

Kupakoljuk össze!

Sokat sörözöl? Gyakran előfordul, hogy dűlöngélve, mormolva keresed a hajnali sötétségben a kulcslyukat, majd sörbűzben, kocsmaszaggal dőlsz be az asszony mellé, aki szó nélkül tűri a megpróbáltatásokat? Akkor igazán megérdemel egy kupakékszert! Ez egyúttal kifogásnak is jó: "drágám, csakis miattad (vagyis a kupakgyűjtés) miatt ittam!

Tovább»