Őrültségek kicsiny blogja

Minden, amit nehéz ép ésszel feldolgozni...

Akik már megőrültek...

Neked is van őrültséged?

Ha igen, oszd meg velem! Ha tetszik közzéteszem! zizibibimami@gmail.com

Címkefelhő
Feedek
Megosztás

Linkgyűjtemény és RSS gyűjtemény

Tematikus linkgyűjtemény és linkkatalógus

Magyar Blogok

Az álcázás nagymestere...

... és valóban.  Ehhez már tényleg igazi találékonyság (és gusztus) kell!

Döglött madarat biztos nem húznék soha, semmilyen cél érdekében a fejemre és még a szőrmebundától is kicsit kiütéses leszek - na nem az allergia miatt, hanem ott van az a bizonyos állatvédelem. Aki most azzal jön, hogy "a disznót, csirkét is megesszük és akkor hol vannak az elvek" - részben igaza van, viszont az, hogy milyen úton kerül a tányérunkra a hús, az korántsem mindegy.

A száz számra összezsúfolt, sanyarú sorsot élt, saját kakijában fetrengő szárnyasállatokat eszük-e meg, akik egymást taposva tenyérnyi helyen  tengődnek vagy azt, amelyik a paraszti udvar ízletes kukoricáját ette és  szabadon kapirgált mindaddig, míg elébünk nem rakták. Na ugye? A természet rendje valahol ez, hiszen a tápláléklánc tagjai vagyunk mi is, viszont azzal nem tudok egyet érteni, ha saját "jóllakottságunk" érdekében eljfelejtjük, hogy az állatok is érző lények, legyen az disznó, kacsa, pulyka vagy akármi, amit megeszünk.

Csak mellékesen jegyzem meg, hogy volt pár évem, amikor pont emiatt nem ettem húst. Nem flancolásból, divatból, mindössze azért, mert nem bírtam lenyelni. Amióta a fenti filozófiám kialakult csak a csonttal rendelkező húsokra szűkült a kör (csirkecomb, szárny, nyak). Egy újabb defektem, amit közkinccsé teszek... :-)

 

Ha ló nincs...

Nem minden állatkertnek van ám zebrája... Vagyis lehet, hogy van, csak lehet hogy nem zebra... Vagy hogy is van ez? Tovább»

Egy pudli rendel!

Kíváncsi vagy hogy lehet egy veszélyesnek tűnő kutyából egycsapásra szelíd (nagyobbacska) ölebet varázsolni? Hát így... Tovább»

Állati kéz!

Érintőlegesen ugyan érintettem a témát (lásd ITT), viszont most még több olyan képre bukkantam, ami szó szerint és átvitt értelemben is állati! Tovább»

Kutyául..

Ha valamit el akarsz adni, akkor a reklámban feltétlenül szerepeljen egy gyerek, egy háziállat, vagy legyen baromi vicces, hogy felfigyeljenek rá az emberek. Ezt az alapszabályt sokan alkalmazzák, pont úgy, mint az alábbiakban közzétett reklámcsokorban! Egyet-kettőt szívem szerint cenzúráznék a repertoárból, hiszen a gyerekeknek kicsit nehéz megmagyarázni, hogy hogy kerül a kutya seggébe virágszál...

Hamm, bekaplak!

Egy cápa bizony igen nagyot tud harapni! Bár én magam még nem tapasztaltam, sőt olyen embert sem láttam, aki látott már ilyet, viszont sikeresen végigizzadtam a Cápa c. film összes részét! Ennek tanulsága szerint pedig igen veszélyes egy fenevad! Úgy néz ki másokban is maradandó emléket hagyott...

Tovább»