Őrültségek kicsiny blogja

Minden, amit nehéz ép ésszel feldolgozni...

Akik már megőrültek...

Neked is van őrültséged?

Ha igen, oszd meg velem! Ha tetszik közzéteszem! zizibibimami@gmail.com

Címkefelhő
Feedek
Megosztás

Linkgyűjtemény és RSS gyűjtemény

Tematikus linkgyűjtemény és linkkatalógus

Magyar Blogok

Zabálnivaló ruhák

Nekem annyira mondjuk nincs hozzá gusztusom, de van pár ismerős férfiember a haveri körben, aki szívesen lezabálná a zöldségrucikat a csajokról. Répa, retek, mogyoró... Ó!

Tovább»

Ha a pizza leskelődik...

BigBrother és a kocsonyából pislogó béka után pizzaszemet is köszönthetünk... Mielőtt elborzadva fordulsz el és zavarodottan kutatsz a fogalom megfejtése és válasz után...

Tovább»

Bedobozolva...

Minden eladható, minden instant, minden light, minden dobozos... Még a szendvics is! Hihetelten, hogy valaki képes volt a szendvicseket üdítős dobozba zárni! Minek? Könyörgöm! Minek?

Szalonnázunk?

Jó kis csicsogós, zsíros, kalóriadús sült bacon, paradicsommal, puha fehér kenyérrel... Hmmm! Az utóbbi időben kerülöm az ilyen kajákat, bár továbbra is elmondhatom  magamról, hogy szinte csak olyat  szeretek ami egészségtelen. Persze rendesen csorog a nyálam, ha mellettem ilyenekkel tömik magukat az emberek. DE! Megtaláltam a legjobb módját annak, hogy elmenjen a kedvem tőle! Ehhez elég volt az, hogy ilyen képre akadtam. Színes szalonna... Vazze...

Óóóriási találós kérdés!

Találós kérdés: óriási, emeletes, valakinek (nekem) undorító, valakinek zabálnivaló, mi az?

Tovább»

Hogy akadjon a torkunkon???

Saját eset, mely megesett! A "gazdaságos" áruház búzadarájából véletlenül halszálka került elő! Nem igazán tisztázott, hogy vajon milyen feldolgozási folyamatokon ment keresztül a búza, míg darává vált és az sem, hogy ebbe a folyamatba hogy került bele a hal, de ha valaki tudja árulja el! Mi köpni nyelni nem tudtunk...

Egyetlen ötletünk volt csak erre: egy nyegle malomipari munkás halat ebédelt és a szálkát véletlenül a búzadarába ejtette... Más ötlet? Valakinek?

Ettől már csak egy hasonló és megdöbbentő dolog jutott eszembe: évekkel ezelőtt a párizsiban kék nejlonzsákdarabokat találtunk. Nyilván azt is beledarálták a többi cuccal együtt... Brrrr...

Kicsi póni bedarálva!

Háromszor futottam neki, hogy valamit írjak a képhez, de nem sikerült... Úgy néz ki nem találok rá szavakat....

Zombi torta - csak erős idegzetűeknek...

A cukrász mesterség ma már úgy néz ki túlnőtt a Rigójancsi és az Erzsi kocka készítés rejtelmein. Míg én elámulok egy szépen megsűlt piskóta láttán is (mert hogy én magam nem jeleskedem ebben), addig mások olyan tortákat dobnak össze, amitől a szavam is elakad!

Olyan szülinapi tortára akadtam, amitől vagy ujjonganak, vagy csak sikítanak a gyerekek. Mindenesetre a gyerekzsúr hamar kudarcba fulladhat, ha a meghívottak között gyenge idegrendszerrel megáldott csemeték, vagy finnyás szülők akadnak...  Tovább»

Ehetőek? Kötve hiszem...

Már el sem csodálkozom azon, hogy ismét egy csomó hasznavehetetlen dologgal találkoztam, ami természetesen több kérdést is felvet: honnan jön az ötlet, hogy valaki kaját kössön? A sál már uncsi? Ennyi unatkozó ember van a földön? Vagy csak egy nagymama akarta az utókornak megörökíteni, hogy miket evett?

Persze, művészi, kecsegtető, kicsit még talán tetszik is, de azt már bizony most kijelenthetem: ajándékba nekem ilyet ne vegyetek!

Egyrészről legfeljebb egy hetven éves nénike konyhapolcán tudom csak elképzelni dekorációként, másrészről meg valószínűleg az egy légtérben található összes port magához vonzza.

Egyszer régen én is kaptam valami hasonlót (bár asszem az valami virág volt), ami természetesen anyukám dekorációs kínálatában találta meg végső nyughelyét.

Valahogy nem jött meg a gusztusom egy jó hamburgerhez...