Őrültségek kicsiny blogja

Minden, amit nehéz ép ésszel feldolgozni...

Akik már megőrültek...

Neked is van őrültséged?

Ha igen, oszd meg velem! Ha tetszik közzéteszem! zizibibimami@gmail.com

Címkefelhő
Feedek
Megosztás

Linkgyűjtemény és RSS gyűjtemény

Tematikus linkgyűjtemény és linkkatalógus

Magyar Blogok

Nem az én napom...

Gyakorlatilag megkoronáztam a napom azzal, hogy pár bejegyzésbe való belepiszkálással ősrégi korhatáros posztokat sikerült előrenyomnom, ezzel összekeverve mindent a blogban. Mosmár nem csak a fejemben, de itt is kaotikus, zavarodott állapotok uralkodnak, sorry.

Persze ahogy lenni szokott, és mint említettem ez csak a jéghegy csúcsa és még hol van az este, ohohóóó! Gondoltam rendes, szorgos nő módjára főzök egy kis lekvárt. Na nem azért, mintha az éhenhalás fenyegetne a téli időszakban, de jól jön az ember lányának egy kis nyalánkság hóvíz, süvítő szél és mínusz 10 tájékán amikor üres a hűtő, meg persze valamit kellett kezdenem azzal a pár kiló bodzabogyóval, amit ajándékként (vagy célzásként, ki tudja...) kaptam. Eredmény? A konyhámban minden (értsd: MINDEN) lila, vöröseslila, fekete és ezek árnyalataiban pompázik, beleértve a kezemet is, amit csak némi Domestos tett kissé rózsaszínné. A körmeim meghazudtolják egy több hónapja napszámban dolgozó emberét, aki szabad idejében még kőműveskedik is egy kicsit, ráadásul a házban uralkodó 26 fokot sikerült feltornáznom 30 körülire. A lekvár persze kitűnő és gyönyörű lett, de a büdös életbe többet nem csinálok!

Ha az elkövetkezendő takarítással és manikürrel töltött hosszú órákat túlélem, akkor még számíthattok tőlem pár nyalánkságra (és itt nem lekvárkóstolót értek), ha pedig nem, akkor nyugodjak békében a bodzalekvárom üvegei között.

Darth Vader bankot rabol

Lehetne bréking nyúz  is, de mivel ez már jó egy hete történt, így csak megemlítem, hogy hogy Darth Vader bankott rabolt, méghozzá New Yorkban. A komplett Csillagok háborúját idéző jelmezbe bújt bankrablónak csak a nadrágja lógott ki a sorból (na meg persze nem volt a kezében fénykard), egyébként minden stimmelt a gonosz hős alakjához.

A bank dolgozói a félelem és a nevetőgörcs furcsa párosával küzdöttek és azt találgatták: ez egy legújabb kandi kamerás őrület, ahol ők a balekok? Nem. A pasas véresen komolyan gondolta és annak rendje és módja szerint le is lépett. A rendőrök még keresik... Remélem a rajongói klubbok háza táján is kopogtatnak majd!