Őrültségek kicsiny blogja

Minden, amit nehéz ép ésszel feldolgozni...

Akik már megőrültek...

Neked is van őrültséged?

Ha igen, oszd meg velem! Ha tetszik közzéteszem! zizibibimami@gmail.com

Címkefelhő
Feedek
Megosztás

Linkgyűjtemény és RSS gyűjtemény

Tematikus linkgyűjtemény és linkkatalógus

Magyar Blogok

Cipőpofák - avagy ki vigyorog a lábamon?

Az már beteges, ha folyton agyament cipőkbe botlok? Pedig esküszöm se cipőboltom, se legyőzhetetlen cipőimádatom nincs (vagy ez a bélyeg már levakarhatatlanul rám ragadt?)

 

Tovább»

Minden időben, cica cipőben!

Jaj ne! Idegesítő cicus téliesített. Nem úszom meg, lépten-nyomon belebotlok... Hello Kitty azon túl, hogy mindenhol ott van, egy ideje márkás cuccokon nyomul. Ezen a szép kerek világon csak én vagyok az az egy kakukktojás, aki ki nem állhatja? Mert ha logikusan belegondolunk: a kínálatot meghatározza a kereslet, márpedig ezt a dögöt sokan keresik, ha még mindig tele vannak vele a polcok!

Tovább»

Cipőfétis...

Időről-időre (már ha éppen jelen vagyok a blogoszférában) előrukkolok a jól bevált és szeretett sorozataim egy-egy darabjával. Mivel most megint elkapott a gépszíj, ezt most ügyesen kihasználom és felkeltem a cipőmániások figyelmét pár megbotránkoztatóan őrült és vicces topánkával...

Tovább»

Vízállásmérős gumicsuka

Itt az ősz, itt az eső. Néha olyan robajjal áraszt el bennünket a víz, hogy az úszni nem tudók rémült tekintetekkel szemlélik az eseményeket, a csónakárusok, vizibicikli kölcsönzők pedig kezüket dörzsölve kapzsin örülnek, most aztán lehet, hogy eljött az ő idejük! Akiket nem taszít letargikus hangulatba az időjárás, azok pedig vidám dolgokat találnak ki, mint ezt az igen precíz mércével ellátott gumicsizmát, hogy kedvedre lemérhesd hány centi víz áll az udvaron! Az elegáns formához, cseppnyi humoradalékot kevert az olasz művész és ez lett a végeredmény...

Mielőtt bárki szája szomorúságra ferdülne: színek minden variációjában megvásárolható a műanyag vízállásmérővel felszerelt gumicsuka! Kínálatot lásd ITT! (esküszöm nem fizettek jutalékot)

Lábra húzott elmebetegség...

Hát megértük ezt is, hogy immáron harmadik alkalommal mutathatok be nektek egy elmebeteg cipősorozatot, kifejezetten olyanoknak ajánlva a posztot, akik önsanyargatás és kínzás árán is a divatot akarják követni! ITT és ITT szintén találtok rá példát bőven!

Tovább»

Bizarr és elmebeteg... ahogy ígértem...

Valahol ITT tettem egy könnyelmű kijelentést, amit úgy tűnik most bevállalok és belefogok a bizarr és elmegeteg topánkasorozatba! Lady Gaga megirigyelné? Bizonyára, hiszen ritka őrült darabokról van szó! Tovább»

Lady Gaga is megirigyelné...

A művésznő híres hordhatatlan topánkáiról (vagy arról is...), hát ezeket meg szerintem kifejezetten irigykedve szemlélné! Annyi van belőlük, hogy talán elkezdek egy hordhatatlan, bizarr és elmebeteg topánka sorozatot! Na mit szóltok? Tovább»