Őrültségek kicsiny blogja

Minden, amit nehéz ép ésszel feldolgozni...

Akik már megőrültek...

Neked is van őrültséged?

Ha igen, oszd meg velem! Ha tetszik közzéteszem! zizibibimami@gmail.com

Címkefelhő
Feedek
Megosztás

Linkgyűjtemény és RSS gyűjtemény

Tematikus linkgyűjtemény és linkkatalógus

Magyar Blogok

A legdurvább töklámpások

Közeleg az angolszász kultúra egyik legmókásabb ünnepe, a Halloween. Az angol-amcsi újságok és weblapok már el is kezdték ontani a tanácsokat tökéletes jelmezhez vagy a legfinomabb októberi nyalánkságokhoz. Persze az ünnep emblematikus figurája, a töklámpás is előkerült. Nem akármilyen példányokra bukkantam, ezek aztán rendesen odavágnak!

Tovább»

Budi dísz...

Először is leszögezném, hogy a wc-re nem szórakozni járunk, így senki ne gondolja azt, hogy azért mert az ki van dekorálva sokkal kellemesebben fogjuk eltölteni azt a két perc pisiidőt odabenn. Az első és legfontosabb a tisztaság és a szagtalanság, hogy az ajtó kinyitása után a pisilhetnék mellé még ne kelljen hánynom is...

Namármost íme néhány elrettentő példa, hogy mivel NE akarjuk feldobni a retyó hangulatát... Tovább»

Akvacserép vagy mi...

Lám, lám! Az őrültnek tűnő ötletek között is akadnak igen hasznosak! Ki gondolta volna, hogy az első ránézésre különös párosítás, amit egy akvárium és egy virágcserép összekombinálása okoz nem is olyan nagy hülyeség!

A két rész között egy szűrőberendezés található, ami egyrészről a halacska vizét tisztítja, másrészről meg a növényt táplálja a halkaka és halkaja maradványok felhasználásval. Természetesen erre is ráfér a tisztítás, hiszen a két rész között kisebb-nagyobb mennyiségű komposztanyag azért összeszaporodik. Na, de nem dobjuk ám kukába! A többi növény "táplálására" még igen csak alkalmas a cucc!