Őrültségek kicsiny blogja

Minden, amit nehéz ép ésszel feldolgozni...

Akik már megőrültek...

Neked is van őrültséged?

Ha igen, oszd meg velem! Ha tetszik közzéteszem! zizibibimami@gmail.com

Címkefelhő
Feedek
Megosztás

Linkgyűjtemény és RSS gyűjtemény

Tematikus linkgyűjtemény és linkkatalógus

Magyar Blogok

Akik bárhol elalszanak...

Kicsit irigylem azokat az embereket, akik szinte bárhol nyugovóra tudják hajtani a fejüket. Nekem idegen helyen két éjszaka regenerálódásra van szükségem ahhoz, hogy nyugodtan tudjak aludni, persze fáradtság függvénye is a dolog, de nagy általánosságban nem vagyok az az ember, aki bárhol képes elérni az alfa állapotot.

Kínában úgy tűnik nem ilyen finnyásak az emberek és sznte bárhol, bármikor képesek arra, hogy álomba szenderüljenek és édesdeden szunyókáljanak... Tovább»

Egy kis nyálcsorgató...

A hétvégi kis sziesztára talátam néhány (szerintem) elképesztően szép művész képet, amit valószínűleg azok is kedvelni fognak (főleg a pasik) akik nem szeretik a művészetet.

A fotók természetesen most is egy kicsit őrültek a maguk módján, hiszen a pucér női testeket színes vízbe mártva kapták lencsevégre. Ha kíváncsi vagy rá, akkor klikk a tovább feliratra! Tovább»

Kitekerem, összekötöm! De hogy?

Fene se tudja hol vannak az emberi testnek a korlátai. Sokaknak az elgurult gyógyszerért is nehéz lehajolniuk, valaki meg gumimódra össze-vissza képes a kilógó végtagjaival tekeregni. Ez utóbbi kategóriába tartozik az az orosz művész is, akinek a neve se semmi, hát még amit csinál!

Tovább»