Őrültségek kicsiny blogja

Minden, amit nehéz ép ésszel feldolgozni...

Akik már megőrültek...

Neked is van őrültséged?

Ha igen, oszd meg velem! Ha tetszik közzéteszem! zizibibimami@gmail.com

Címkefelhő
Feedek
Megosztás

Linkgyűjtemény és RSS gyűjtemény

Tematikus linkgyűjtemény és linkkatalógus

Magyar Blogok

WTF?!? Luxusvíz???

Víz, víz, tiszta víz! Csapból, kútból, palackból, vagy csak az égből. Dubpla bubis, fél bubis mentes, forrásból, gleccserből, ásványi anyagokkal, vagy ezek nélkül, van minden mint a mesében! Jut mindenkinek és jobbára meg is találja mindenki a magáét, válogathatunk kedvünkre.

Tovább»

Megint csak undormányok...

A top10 undormány kaják már étlapra kerültek a blogon belül, mit szólnátok, ha ezt leöblítenénk egy kis itókával? Na persze nem egyszerű kóla, sör, bor és hasonló snassz italokkal ám, adjuk meg ennek is a módját!

Sajnos megint csak figyelmeztetnem kell mindenkit: gyenge gyomrúak, instabil idegrendszerűek, grínpísz aktivisták és állatvédők kérem fáradjanak másik bejegyzéshez! Ami most következik próbára teheti még azokat is, akik egyébként bírják a bizarr dolgokat és a gyomruk legfeljebb csak több órás körhintázás  után fordul fel.

Tovább»

Baromira nem győzött meg!

Azt hiszem valami komoly traumának, egetrengető dolognak vagy világmegváltó gondolatnak kell ahhoz jönnie, hogy lemondjak a napi kávé adagomról. Most jönne az  a szöveg, hogy nem dohányzom, nem iszom és nem... ennyi jár nekem... KELL egy fekete hogy felébredjek... meg hasonlók, de ezek részletezésétől megkímélek mindenkit, hiszen mindegyikben csak részigazság van. Az viszont tény és való, hogy szeretem a napi adagomat már reggel hétkor megkapni, lehetőleg a rutinszerű szertartásommal együtt (csipás szemmel, sötét konyhába botorkálás a géphez),  szeretem az ízét satöbbi. Szóval baromira nem győzött meg arról az alábbi kis brutál szösszenet, hogy lemondjak róla! Tovább»

A puszi íze...

Kis magyar hazánk megdöbbentő dolgokat talál ki, hogy az eladhatatlan termékeket menedzselje. A "puszi ízű" forró csoki vajon ezek közé tartozik? Valaki ugyan árulja már el, hogy ez milyen lehet?

Egy titkot meg kell veletek osztanom. Az eredeti képen van egy telefonszám és a gyártó cég neve is fel van tüntetve, természetesen ezt gondosan leműtöttem. Nem tudom pazaroljak-e rá a drága percdíjjal számolt mobilköltségemből, hogy megtudakoljam "ez meg aztán mifene ízű lötty?"

Csak részben tartozik ide, de  ki kell írnom magamból, hogy a  munkahelyi automata pimasz módon rendszeresen packázik velem. Még nem mertem megütni (a kezemet is féltem...), de volt már hogy közel álltam hozzá. A szokásos "kávé, tejjel, cukorral" gombot nyomom mindig, ennek ellenére hol cukros tejjel, hol cukor nélküli tejeskávéval lát el a drága. A nagy hőségre való tekintettel egyszer még a jegeskávét is kipróbáltam, természetesen nemhogy jeges, hideg, de jó se volt, ellenben tűzforró!  Rohadtgép!

Borozgatunk? Borozgatunk?

Furcsa ugyan a fóliás, poharas bor, de míg a sör teljesen jól esik üvegből is, addig a borozgatásnak igazi fílingjéhez a pohár is hozzátartozik. Persze megiható üvegből is, de akkor azt vedelésnek, alkoholizmusnak vagy a szerelmi bánat végkifejletének hívják, asszem...

Szóval: ha nem kell egy egész üveggel, vegyél csak egy pohárral! Nem hinném egyébként, hogy sokkal olcsóbb, de na! Ilyen is van! Tessék elégedetnek lenni!