Őrültségek kicsiny blogja

Minden, amit nehéz ép ésszel feldolgozni...

Akik már megőrültek...

Neked is van őrültséged?

Ha igen, oszd meg velem! Ha tetszik közzéteszem! zizibibimami@gmail.com

Címkefelhő
Feedek
Megosztás

Linkgyűjtemény és RSS gyűjtemény

Tematikus linkgyűjtemény és linkkatalógus

Magyar Blogok

Hello Zombie Kitty és a többiek

Na hát akkor itt az ideje folytatni a Hello Kittys sorozatot, ami kissé hanyagolva lett az utóbbi időben. Pedig a világ legidegesítőbb macskája egy olyan jelenség, ami gyakorlatilag minden produktumával hajtépésre és ámokfutásra késztet.

Tovább»

Upsz! Ettől cikisebb már nem is lehetne...

Azt hiszem ezeknél a képeknél a "balszerencsés véletlen" és a " jókor jóhelyen" kéz a kézben járva együtt érvényesül! Nem tagadom én is sokszor kerültem már olyan helyzetbe, amiről ha fénykép születik, akkor most rendesen égne a képem (üvegajtó telibe, kirakat lefejelve, hogy csak a leglájtosabbakat említsem).

Részint köszönhető ez a figyelmetlenségemnek, hiperaktív kapkodásomnak, vagy hogy valahol elbújt bennem egy szőke nő, aki időről időre előtör hülyeségeivel, hogy cikis helyzetbe hozzon! (tudathasadás és üldözési mánia első foka...) Az "Upsz, de cikis" fotókért katt tovább!

Tovább»

Valami nem stimmel...

A képeken valami nem stimmel... Olyan ez, mint gyerekkoromban azok a rajzolt feladványok, amelyeken meg kellett találni a hibát (ó régi szép idők...). Itt-ott bizony néhány személy, állat, kilógó testrész, intim pillanat rendesen csúfítja a fényképeket. Van egy olyan tippem, hogy ezek sem kerülnek be a családi fotóalbumba... Tovább»