Őrültségek kicsiny blogja

Minden, amit nehéz ép ésszel feldolgozni...

Akik már megőrültek...

Neked is van őrültséged?

Ha igen, oszd meg velem! Ha tetszik közzéteszem! zizibibimami@gmail.com

Címkefelhő
Feedek
Megosztás

Linkgyűjtemény és RSS gyűjtemény

Tematikus linkgyűjtemény és linkkatalógus

Magyar Blogok

Fogszurka-piszka

A konyha egyik elengedhetetlen kelléke (sok minden más mellett) a fogpiszkáló (úri körökben fogvájó).

Ha rakoncátlan húsdarab beszorul és nem az ujjaid segítségével és csuklóig érő szájbaturkálással akarod kibányászni, bizony igen hasznos eszköz (ha nem próbáltad eddig itt az ideje). A gyufa és a só mellett ez az amit rendszeresen elfelejtenek megvásárolni a háziasszonyok (saját tapasztalat, már amennyire háziasszonynak nevezhetem magam...).

Na abban a konyhában ahol ez a kép készült szemmel láthatólag betáraztak belőle olyan tíz évre előre, olyannyira hogy precíz pontossággal hegyére állítva késtartó vált belőle! Csak nehogy mellé nyúljanak a családtagok!

Füstölt csülök azonnal!

Hála a korszerű tudománynak, a füstölt kolbász szerelmeseinek már nem kell hosszú heteket várniuk, míg kedvenc elemózsiájuk egy füstölőben lógicsál. Ezt a különleges és közkedvelt ízvilágot a konyhában is elővarázsolhatják néhány perc alatt, tisztán és egyszerűen.

Tovább»

Egy kis teát öt órára??

Szeretem ugyan a teákat, de az az évi két hónap, amikor mínusz 10 körül mozog a hőmérséklet és főzök magamnak egy gőzölgő csészével kevés ahhoz, hogy elmondjam: teaimádó vagyok. Van amikor elgyengülök és valami igazi különlegességgel jutalmazom magam, de ez is inkább akkor tapasztalható, ha a teázós közösség szelleme arconcsap és a csajokkal nyugiban dumálhatunk. Tekintettel arra, hogy ezek az alkalmak egyre ritkábban fordulnak elő, így valószínűleg nálam csak porosodnának ezek a bolondos cuccok!

Azt hiszem az választja ezeket a darabokat, akinek nem stílusa az eltartott kisujjal, aranyszegélyű porceláncsészéből való tea kortyolgatás...