Őrültségek kicsiny blogja

Minden, amit nehéz ép ésszel feldolgozni...

Akik már megőrültek...

Neked is van őrültséged?

Ha igen, oszd meg velem! Ha tetszik közzéteszem! zizibibimami@gmail.com

Címkefelhő
Feedek
Megosztás

Linkgyűjtemény és RSS gyűjtemény

Tematikus linkgyűjtemény és linkkatalógus

Magyar Blogok

Éjszakai kísértetszex (18+)

Állítólag a világon számos olyan nő van, akihez a férjük, párjuk, valakijük, a halál után is visszajár a hitvesi ágyba és pajzán játékokkal, orális kéjelgéssel elégíti ki a hőn szeretett hölgyeményt. Mondjuk ki kereken: szellemekkel szexelnek. Tovább»

Juj, de brutál! Vetkőzz ki magadból!

Nicole Tran Ba Vang fotós furcsa tavaszi/nyári kollekciót fényképezett nekünk össze! Mindössze azt képzelte el, hogy mi van akkor, ha bőr ruhánkat levetve csupaszon állunk a fényképezőgép előtt.

Figyelem! Érzékeny lelkűek és meztelenségre érzékenyek ezt, ezt, vagy inkább ezt nézegessék és semmi esetre se kattintsanak tovább!

Tovább»

Nyálcsorgató (18+)

Régen volt, hát most megint van. Szokásomhoz híven ismét művész képek, de azokból a nem művészlelkeknek is emészthető felhozatal és természetesen megintcsak inkább a pasik nyálcsorgatós vonalának kedvez, na de egyefene! Örüljetek, éljenezzetek és közben kukkantsatok rá Luis Royo képeire, melyek nem mellőzik a pikantériát,  erotikát, a kicsit horrorisztikus elemeket, de hát ettől különlegesek és kellőképpen őrültek ugyebár...

Tovább»

Így kell ezt csinálni! (18+)

Ha már az ötletes és kreatív reklámokról trombitáló bélgáz kapcsán ITT szót ejtettem, akkor ezek mellett sem haladhatok el anélkül, hogy ne osszam meg veletek. Az igen csak kifejező, szexi, pikáns reklámok nézegetésével remélem rátok is átragasztok egy kis mosolygós hangulatot. Amilyen kinlódósan és nyűglődősen indult a mai napom, most egyre inkább kezdek kilábalni a letargiából. Többszörös hurrá!

Tovább»

Japánban a borzalom...

Jaj ne! A jápánok úgy néz ki tudják, hogy mitől kap az ember hideglelést! Bár a képek tök jók, mégis azt kell mondanom: ez szörnyű... próbára teszi a lelki nyugalmam...

Nem is tudom, hogy ezek után szóljak-e, hogy otthon ne játszatok fakírt! Remélem ez a poszt egyébként is elveszik a kedvetek az önkínzástól... Brrr... Asszem ez már megint egy 18+ -os bejegyzés! Sorry!

Tovább»

Mocskos? Erotikus? Őrült? (18+)

A bejegyzést csak a szerzők láthatják!

Hosszadalmas suttogások (18+)

A cím ellenére nagyon is hangosan robbant be a köztudatba az a 40 kortárs művész által készített fotósorozat, mely ugyan provokatív módon, de azt szeretné bebizonyítani, hogy az emberiséget általánosan érintő depresszió és letargia legjobb ellenszere a művészet. Hogy mennyire sikerült nekik, azt döntsétek el ti!

A pikantériája a dolognak, hogy bizony ezeket a sokszor megbotránkoztató alkotásokat kb. egy hónapja Londonban mutatták be, méghozzá aCrypt of St Pancras  templomban!!! (Bár lényegtelen, de itt kell megjegyeznem, hogy mindez Predrag Pajdic prezentálta a nagyérdeműnek)

Mivel én szeretem a kortárs művészetet (újabb őrület a részemről) kicsit elfogult vagyok a képekkel, de na... láttam már jobbat is, rosszabbat is, mégis van közöttük, ami kifejezetten tetszik (nem, nem a lógó fütyis...). Tekintettel a provokatív mivoltra, az itt-ott kivillanó intim testrészekre és a talán mások számára megbotránkoztató beállításokra, ez bizony megint csak nagykorú bejegyzés! Tessék ilyen felfogásban tovább kattintani! Tovább»

Erotika úton, útfélen!

Az erotika mindig jelen volt az emberek életében, mégis van aki lesütött szemmel nézegeti azokat az alkotásokat, melyek eléggé magukon hordozzák a szexualitás jeleit, pedig sokszor köztéren, úton-útfélen is találkozhatunk ezekkel! Aztán van az a ketegória, aki a kertjébe is ilyet telepít, bár ez utóbbit nem igazán értem milyen megfontolásból... Szép (máramelyik) és művészi, de csak akkor, ha nem kell a gyerekek előtt magyarázkodni, hogy mit is csinál a bácsi, meg a néni...

Drágáim! Ez megint egy korosztályos bejegyzés, tehát tizennyolc év alatt hess innen, a felett pedig jó szórakozást!

Tovább»

Egy kis nyálcsorgató...

A hétvégi kis sziesztára talátam néhány (szerintem) elképesztően szép művész képet, amit valószínűleg azok is kedvelni fognak (főleg a pasik) akik nem szeretik a művészetet.

A fotók természetesen most is egy kicsit őrültek a maguk módján, hiszen a pucér női testeket színes vízbe mártva kapták lencsevégre. Ha kíváncsi vagy rá, akkor klikk a tovább feliratra! Tovább»