Őrültségek kicsiny blogja

Minden, amit nehéz ép ésszel feldolgozni...

Akik már megőrültek...

Neked is van őrültséged?

Ha igen, oszd meg velem! Ha tetszik közzéteszem! zizibibimami@gmail.com

Címkefelhő
Feedek
Megosztás

Linkgyűjtemény és RSS gyűjtemény

Tematikus linkgyűjtemény és linkkatalógus

Magyar Blogok

Mifene?

Lendületben a mifene! Alig egy hete kaptatok három fejtörőt egyszerre, most meg tessék máris itt van még egy! Na, mifene ez???

 

Mifene?

Olyan régen volt okosító, kitalálósdis mifene poszt, hogy talán a törzsolvasók emlékezetében is komoly kutatómunkát igényel, hogy rábukkanjunk azokra az apró momentumokra, amikor még agyagkatonákon, az egy szem bors nagyított változatán meg hasonló ökörségek kitalálásn törtük a fejünket! Most ismét eljött egy kis agytorna ideje, hogy nehogy eltunyuljunk ebben a jó időben! A nyerési esélyek növelése érdekében rögtön három képpel is szolgálhatok, íme:

1.

2.

3.

Az utolsó mifenénk  (ITT) megfejtése az ágytál volt, a helyes megoldás kiagyalója pedig iMate volt, bár meg kell mondjam Zabu is közel állt hozzá! :-) Gratulálok!

Az összes mifenét ITT találod!

Mifene?

Régen dolgoztattam már meg az agykerekeiteket, úgyhogy éppen ideje, hogy megint játszunk egy kicsit! Mifene ez drágáim???

Mifene?

Ha ITT sikerült kitalálnia Styx-nek a kínai agyagharcosokat ábrázoló képet, akkor azt hiszem ez gyerekjáték lesz mindenkinek! Vagy éppen attól nehéz, hogy könnyű? Mifene?

Mifene?

Nem hagyom ám a forgó agytekervényeiteket megolajozatlanul nyikorogni! Előre szólok, ez baromi nehéz. Ugyan könnyedén kisakkozható hogy kb. mit ábrázol a kép, de természetesen csak pontos megfejtést fogadok el! (he-he-he) Mit gondolsz, ez mifene?

A jutalom? Hát ha van ember a földön aki kitalálja, annak én is kitalálok valamit az tuti! ;-)

Mifene?

Na mifene? Mivel már jóelőre tudom, hogy a következő kettő mifeném a nehezebb kategóriát fogja gyarapítani, így most szándékosan egy könnyűt kaptok! Ki találja ki elsőként?

Leleplezve!

Aki olvassa a hozzászólásokat, illetve követi az alkalmankénti mifenéimet, az már jól tudja, hogy ennek ITT mi a megfejtése. Aki viszont lemaradt róla, annak elárulom, hogy a képen egy féreg látható az Atlanti Óceánból, becsületes nevén Enteropneust. Különlegessége a színe, hiszen eddig még egyetlen hasonló lila egyedet sem találtak.

A kutatás egyébként még jópár eddig ismeretlen élőlényt is feltárt, például a kosárcsillagot és a Polynoid Polychaete elnevezésű, kicsit kefére hasonlító férget. Nekem kifejezetten tetszenek! KATT tovább a képekért!

Tovább»

Mifene?

Na, vajon mi lehet? Mielőtt még a funkcióját ismertem volna, már akkor tetszett. Fényes, csillog és ez már egyes nőnek  elég ahhoz, hogy esztétikailag megfeleljen az alapkövetelménynek...

Mifene???

Úgy tűnik szerettek játszani! Hát én is, úgyhogy azt hiszem rendszer lesz belőle! Mifene van a képen drágáim? Tippelgessetek!

Mifene mifenéje!

Hát Drágáim úgy tűnik mindenkit magával ragadott a legújabb adag mifeném, hiszen ennyi hozzászólás mág egy bejegyzéshez sem érkezett. Nem hittem volna, hogy valaki eltalálja, hogy mi is az ami a képen van, mégis sikerült! A szerencsésnek gratulálok, a nyereménye... az nem tudom... majd még gondolkodom! ;-) Tovább»