Őrültségek kicsiny blogja

Minden, amit nehéz ép ésszel feldolgozni...

Akik már megőrültek...

Neked is van őrültséged?

Ha igen, oszd meg velem! Ha tetszik közzéteszem! zizibibimami@gmail.com

Címkefelhő
Feedek
Megosztás

Linkgyűjtemény és RSS gyűjtemény

Tematikus linkgyűjtemény és linkkatalógus

Magyar Blogok

Így kell ezt csinálni! (18+)

Ha már az ötletes és kreatív reklámokról trombitáló bélgáz kapcsán ITT szót ejtettem, akkor ezek mellett sem haladhatok el anélkül, hogy ne osszam meg veletek. Az igen csak kifejező, szexi, pikáns reklámok nézegetésével remélem rátok is átragasztok egy kis mosolygós hangulatot. Amilyen kinlódósan és nyűglődősen indult a mai napom, most egyre inkább kezdek kilábalni a letargiából. Többszörös hurrá!

Tovább»

Trombitáló bélgáz! Hajajj!

Van egy pár reklám, amit elnézve úgy érzem, hogy a szellemi leépülés útjára lépek és fizikai tüneteket produkálva írtózom, aztán van a jaj de vicces és ötletes kategória, amit viszont kifejezetten szeretek, na hát most is ilyeneket találtam, bár az ötlet kicsit merész és bizarr (de mint tudjátok én bírom az ilyeneket). Szóval tabu téma: bélgáz.

Sokak szerint az az egészséges, ha ennek szabad utat engedünk, bárhol is szeretne előtörni, bár saját véleményem szerint ez azért mégiscsak veszélyes művelet (busz, étterem, intim pillanatok, sorolhatnám), egyik fél részéről ott a szégyenérzet, a másik fél részéről pedig a röhögőgörcs és az orrbefogós játék-hi-hi-hi. Egy indiai felfúvódás elleni gyógyszer reklámja inkább erre a humorosabb dologra élezte ki a dolgot, amikor igen csak meghökkentő reklámplakátjaival előállt. A képek is bizonyítják a tényt: mindenki találkozik a problémával, bőrszínre, korra, nemre, vallásra való tekintet nélkül!

Tovább»

Marketinges kirúgva!

Azok a "marketingesek", akik ilyen bakikat követnek el, valószínűleg egy jól célzott rúgással el is lettek irányítva a munkaügyi központokhoz, ahol most apróhirdetéseket böngészgetve keresik az új melót.

Tovább»

Reklámzabálós...

Az emberi agyban titkos és komoly manipulációs ügyködések zajlanak. Mindenkiében kivétel nélkül és ez nem valami üldözési mánia része, hiszen bizonyíték is van rá: reklám. Mossák az agyunkat rendesen, ígérgetnek, egymást felül licitálnak, aztán meg otthon jön a nagy ledöbbenés: a titkos folt mégsem jön ki a gallér alól, mégsem olyan zamatos a cirke, mégsem olyan tökéletesen áll a haj, hogy kibírja az esőt, szelet és még sorolhatnám... Remek példára bukkantam, ami hűen tükrözi azt, hogy vágnak bennünket át a reklámokkal és ettől persze sokkal nagyobb volumenű dolgokban is... Tovább»

Kezdődik a foci vb!

Jáájjj, de vicces! Vannak akik érdekes módon reklámozzák ezt a nagy eseményt... Persze van egy másik megoldás is: beülsz szotyit köpködni a párod mellé és valahogy túléled azt az ínséges két hetet... A képért még egyet KATTintanod kell...

Tovább»

Kutyául..

Ha valamit el akarsz adni, akkor a reklámban feltétlenül szerepeljen egy gyerek, egy háziállat, vagy legyen baromi vicces, hogy felfigyeljenek rá az emberek. Ezt az alapszabályt sokan alkalmazzák, pont úgy, mint az alábbiakban közzétett reklámcsokorban! Egyet-kettőt szívem szerint cenzúráznék a repertoárból, hiszen a gyerekeknek kicsit nehéz megmagyarázni, hogy hogy kerül a kutya seggébe virágszál...