Őrültségek kicsiny blogja

Minden, amit nehéz ép ésszel feldolgozni...

Akik már megőrültek...

Neked is van őrültséged?

Ha igen, oszd meg velem! Ha tetszik közzéteszem! zizibibimami@gmail.com

Címkefelhő
Feedek
Megosztás

Linkgyűjtemény és RSS gyűjtemény

Tematikus linkgyűjtemény és linkkatalógus

Magyar Blogok

Hello Zombie Kitty és a többiek

Na hát akkor itt az ideje folytatni a Hello Kittys sorozatot, ami kissé hanyagolva lett az utóbbi időben. Pedig a világ legidegesítőbb macskája egy olyan jelenség, ami gyakorlatilag minden produktumával hajtépésre és ámokfutásra késztet.

Tovább»

SpongyaBob drogozik

A tudatmódosító szerek hatására a legjobb szemléltető példa SpongyaBob... Hát ki a fene akarna így kinézni?

Szerencsére saját tapasztalattal nem szolgálhhatok nektek, hogy az egyes szerek alkalmazásakor valóban ez történik-e, ugyanis soha semmilyen illegális droggal nem éltem. Azt nem mondom, hogy nem csapott meg a dolog szele, hiszen volt, hogy csak hajszál választott el attól, hogy a csábításnak engedjek, hiszen többször keveredtem olyan emberek közé, akik elméjük frissítésére és szórakozásuk csúcson tartására gyengébb-erősebb cuccokhoz folyamodtak. Jól megfértünk egymás mellett. Én nem szóltam meg őket (elvileg azt csinálnak magukkal amit akarnak), ők meg elfogadták, hogy köszönöm én nem kérek, ezek nélkül is vagyok én elég őrült, a problémáimat meg drogok nélkül is feldolgozom, megoldom. Már csak egy kérdés maradt: a szex is drognak számít? Khm...

Megjegyzés: a képen van azért egy kakukktojásom. Tippeltek melyik az?

 

Hello Kitty a csapból is...

Az idegesítő dolgok toplistáján nálam egyre jobban előretör a Hello Kitty. Egy ideig azt hittem, hogy feledésbe merül már a dolog és hogy nem vet árnyékot Barbie fényére, de tévedtem. Ez a kis fehér cukimuki macska a csapból is folyik, mintha a plázacicák védjegyeként mindenhol ott kellene lennie, én meg persze lépten-nyomon belebotlok. Volt egy határ, amit még elviseltem ezzel a cuccal kapcsolatban, de most... Na de mindegy is! Hogy ne csak én kapjak szívszélütést, tessék! Csodálkozzatok rá ti is!

Tovább»

Ha ló nincs...

Nem minden állatkertnek van ám zebrája... Vagyis lehet, hogy van, csak lehet hogy nem zebra... Vagy hogy is van ez? Tovább»

Bújj bele!

Bizarr hálózsákot mindenkinek! A táborozások elengedhetetlen kelléke!  Mégha egy kicsit rémisztő is egynémelyik, bizony jó szolgálatot tesz! A mókás alakoknak, vicceskedő fiataloknak tervezett darabok biztos feldobják a hangulatot! Már csak arra kell vigyázni, hogy aki látja, értse is a poént... Tovább»

Gagaguminő!

Lady Gaga túlfűtött, őrült személyisége, bizarr öltözködése sokszor ad okot arra, hogy a középpontba kerüljön, ha máshogy nem, hát reklámarcként! Jelen esetben egy guminőnek kölcsönöz személyiséget!

Feltételezem a gyártók abban reménykednek, hogy ennek hatására még több férfi fog takaró alá bújni műanyag babával és élvezni annak minden "gyönyörteljes" pillanatát! Azért remélem kevesek vetemednek ilyen aberrációra, vagy én vagyok ilyen naív, hogy ezt hiszem? Tovább»

Ujjak játéka

Talán a legolcsóbb szórakozások egyike, ha az ember azzal játszik, ami van neki... Na, nem kell rögtön rosszra gondolni, hiszen kézenfekvő, hogy a kezünkről beszélek! Valakinek felébredt szunnyadó kreativitása,  és keze, illetve némi festék felhasználásával olyan játékba kezdett, ami talán nekünk is szórakoztató (és kellőképpen őrült...)

És ami tényleg igazi művészet (legalább is, amíg kezet nem mosol):

És lőn világosság!

Micsoda kreativitás! :-) A divatnak (és pénztárcádnak) megfelelő villanykapcsolóval vidámabbá teheted a napodat! Nekünk csak az olcsó, snassz jutott, de lehet hogy ezeken felbuzdulva ragasztok rá valami matricát! Úgy néz ki nem menő már a hagyományos...

Pikánsabb változatok:

Milyen jó reklám ez a kicsi kék bogyónak! Nem tudom mit szólna hozzá a nagyi, ha látogatóba jön...

Kifejezetten mellbimbókedvelő uraknak!

Praktikus változatok:

Kampós villanykapcsoló, azoknak az embereknek, akik a mindennapi rituáléként először villanyt kapcsolnak, majd levetik a kabátjukat: így legalább van hová felakasztani (ha fényt akarsz, ha nincs negyven fok, ha van kabátod és nincs akasztód stb. stb.) Persze elég maroknyi csoportot foglal magába ez a típus, és úgy érzem az ötlet se forrta ki magát rendesen... Át kell még gondolni...

Ez a kedvencem! Pénzbedobós villanykapcsoló! Mostmár nem csak a hipermarketek előtt, de a lakásuk bejáratánál is azt kérdezgetik majd egymástól, hogy  "van egy százasod?" Ha nincs zseton, nincs fény! Ilyen egyszerű!

Az alakjával nem vagyok teljesen kibékülve, viszont okos dolognak tartom, főleg ha valaki ad a környezetvédelemre és érdekli a globális felmelegedés. A villanykapcsoló a színének megváltoztatásával jelzi, hogy mennyi ideje világítanak, mindemellett különböző hangulatú arcocska is megjelenik ezen a pinvinen?, hogy ha túl sokáig használod a világítást!

Drága kategória (avagy nekem ilyen sose lesz...):

Gyémánt és drágakő díszítéssel? Hmm... Én örülnék, ha csak egy aprócska kő a gyűrűmben lenne, nemhogy a villanykapcsolón! Már látom magam előtt a vendégeket, ahogy kiscskánnyal megpróbálják kiműteni...

Megtekerem, elcsavarom, felül kinyílik, világít. A használati utasítással nincs is gond, az árával annál inkább...

Jaj hát hogyne! Központi irányítással bárhol felkapcsolgathatom a villanyt! Aztán frászt kapok, ha egy "kanbuli" után hajnalban hazaér az ember és összetapogatja...

És a "no comment" kategória:

Fütyikupak is van már! Juhéé!

Elsősorban szülőknek lehet érdekes ez az elmés kis találmány, ami arra szolgál, hogy a babák pelusból való kicsomagolás után ne pisiljék arcon a szüleiket. Ez persze egy reflex, amit nem lehet csak úgy kikapcsolni a gyereken gombnyomásra, de ennek ellenére valahogy eddig is megvolt az emberiség fütyikupak nélkül...

Természetesen a kitalálók gondoltak a divatot követő szülőkre is, így több dizájnban is rendelkezésre áll a Pee-Pee Teepee névre keresztelt csodaeszköz. A vagányabb szülők választhatják a halálfejes, gitáros mintázatút, a szolídabb, konzervatívabb családok pedig a visszafogott maci mintásat, de természetesen van terepszínű (rejtőzködő kukacoknak) és bojtos is (kis mikulásoknak). Az ára kb. 11 dollártól kezdődik, ez természetesen függ a mintázattól és a rendelni kívánt mennyiségtől is (csak a rend kedvéért ezt is el kellett mondanom...)

És ha valaki nem értené a használatát:

Nyaralás hozzávalói: strand, füldugó, bátorság!


Létezik egy kis sziget, csodaszép homokos parttal, szikrázó kék vízzel és valószínűleg gondtalanul pihenő túristák százával, akiknek megadatott a lehetőség, hogy elterüljenek a víz mellett és élvezzék a nyarat! Nem mondom, hogy nem irigykedem a képek láttán, hiszen a hazai vizek nem adják vissza maradéktalanul a tenger "fílinget"! Ugye már várjátok a dupla csavarta a történetben?

Mert hogy van ám! Ha nem lenne benne semmi őrültség, ide se kerülne! Azt hozzá kell tenni ugyanis, hogy a strandszakasz éppen egy repülőgép leszállópálya elejére épült, tehát a gondtalan pihenés közben több repülőgép alsó fertályát is megcsodálhatod! Figyelem! Ha ide utazol füldugóra és némi bátorságra is szükséged lesz! KÉPEKÉRT ÉS VIDEÓÉRT még egyet KATTintanod kell!

Tovább»