Őrültségek kicsiny blogja

Minden, amit nehéz ép ésszel feldolgozni...

Akik már megőrültek...

Neked is van őrültséged?

Ha igen, oszd meg velem! Ha tetszik közzéteszem! zizibibimami@gmail.com

Címkefelhő
Feedek
Megosztás

Linkgyűjtemény és RSS gyűjtemény

Tematikus linkgyűjtemény és linkkatalógus

Magyar Blogok

Egymásba gabalyodva...

Új divat hódít már megint, kéremszépen! Az élő test szobrászat szedi bevállalós áldozatait, arra kiélezve a szituációkat, hogy minél többen, minél spécibb helyen és formában alkossanak „testgombolyagot”, melyeket aztán jól lefényképezve, mi közzétegyük.

Tovább»

Szellem fiúk, szellem lányok...

A szellemek létezése mindig nagy kérdőjelként jelenik meg az emberek fejében. Vannak akik elhiszik hogy bolyongó, itt ragadt lelkek kísértenek és járnak-kelnek körülöttünk, vannak, akik határozottan tagadják. Számos vélt vagy valós bizonyítékra lelhetünk az internetet böngészve, ezernyi lencse végre kapott árnyembert, még több történetet találhatunk ezekről, azt meg hogy ki mit hisz el mindebből egyéni mérlegelés kérdése.

Mielőtt azt hinnétek, hogy hosszasan kifejtem álláspontomat a kérdést illetően és ecsetelem az igazamat, majd azt ilyen-olyan érvekkel jól alátámasztom, tévedtek. Ide mindössze néhány olyan szellem fiú és szellem lány képe fog kerülni szoborból farigcsálva, mely a sok millió ember közül egynek az elképzeléseit tükrözi.

Tovább»

Csodacsecse-becse csak neked!

Az autók száz számra hagyják el a dísztárcsáikat az utakon. Mi lesz velük? Szétrohadnak hosszú évek alatt az útszélén, feltételezem ha rátalálnak begyűjtik, szeméttelepre jut, vagy éppen olyan kreatív emberkékhez, akik továbbgondolják, ügyesen meghajlítják, majd szobrot formálnak belőle. Igen, szobrot, mert bármilyen meglepő már ilyen is van! Nem csúnyák, nem is szépek, de vannak. Tovább»