Őrültségek kicsiny blogja

Minden, amit nehéz ép ésszel feldolgozni...

Akik már megőrültek...

Neked is van őrültséged?

Ha igen, oszd meg velem! Ha tetszik közzéteszem! zizibibimami@gmail.com

Címkefelhő
Feedek
Megosztás

Linkgyűjtemény és RSS gyűjtemény

Tematikus linkgyűjtemény és linkkatalógus

Magyar Blogok

Variációk láncfűrészre erős idegzetűeknek...

Nehéz elhinni, hogy az USB láncfűrész valódi tömegcikk lesz a hazai palettán. Először is ki a franc akar tüzifát aprítani laptopra kötve, de az is kérdéses hogy ugyanilyen célzattal nekiesünk-e majd szobanövényeknek? Vagy esetleg kenyér szeletésre találták ki? Pontosan sajnos nem lehet tudni.  Ha beszélő viszonyban lennék a kiagyalókkal (nagyon elfoglaltak és a telefonszámuk is titkos), akkor rákérdeznék, viszont így be kell érnünk a találgatásokkal és ezzel a videóval, ahol csinibe öltözött agresszív titkárnő széket és jukkapálmát darabol:

Hogy pontos adatokat is közöljek és ne csak légből kapott információkkal ámítsalak bennetket, tessék a gép száraz adatai: 38 cm hosszú, 3,7 kiló, biztonságos és normál méretű társához képest igen halk. Aki nem tudja magát visszafogni és minden áron a láncfűrész gyűjteményének legújabb darabját látja benne, akkor előrendelést is leadhat a szerkezetre, továbbá ettől sokkal több információval is tágíthatja a fejét ITT.

Természetesen még korai felsóhajtanotok, hiszen az idegpróbáló és sokkoló láncfűrész még csak ezután jön! Ugye már nem kell felhívnom külön a figyelmet, hogy csak erős idegzetűek kattintsanak tovább?

Tovább»

Biztonsági zár játékos kedvűeknek

Elég nagy kiszúrásnak tűnik ez a biztonsági zár annak, aki az ajtó előtt áll (főleg, ha még pisilnie is kell), ugyanis a "rögtön nyitom" mondat után még percekig kell várnia arra, hogy a valószínűleg magasabb "parafaktorral" rendelkező lakó egy kis labirintusos játék után  ajtót nyisson.

Hello Kitty a csapból is...

Az idegesítő dolgok toplistáján nálam egyre jobban előretör a Hello Kitty. Egy ideig azt hittem, hogy feledésbe merül már a dolog és hogy nem vet árnyékot Barbie fényére, de tévedtem. Ez a kis fehér cukimuki macska a csapból is folyik, mintha a plázacicák védjegyeként mindenhol ott kellene lennie, én meg persze lépten-nyomon belebotlok. Volt egy határ, amit még elviseltem ezzel a cuccal kapcsolatban, de most... Na de mindegy is! Hogy ne csak én kapjak szívszélütést, tessék! Csodálkozzatok rá ti is!

Tovább»

Bögyös homlok - képpel, videóval!

A telt idomokkal, nagy mellekkel megáldott nők gyakran panaszkodnak arra, hogy férfi beszélgetőpartnereik, kollégáik nem a szemükbe néznek, hanem kicsivel lejebb lévő bájaikat szemlélik, vagy legalább is gyakran oda-oda pillantgatnak.

Azok a csajok, akik megunták, hogy a pasik  testük domborzati térképére csorgassák a nyálukat és kigübbedt szemekkel illetéktelen tájakra meredjenek hosszú percekig,  igen olcsó és egyszerű módszerrel orvosolhatják a dolgot.... Tovább»

Nem beszélni magyar! Du ju szpík inglis?

Szerény kis nemzetünk nem éppen arról híres, hogy mindegyik tagja több nyelven beszél és ezt előszeretettel használja is külföldi látogatásai alkalmával. A probléma könnyen orvosolható például ezzel a pólóval, amit kifejezetten turistáknak találtak ki és a legfontosabb dolgokat tartalmazza, amire szükséged lehet és amit egy kis activity mutogatás kíséretében bárkivel megértethetsz...

 

Ahol angolul tudnak, ott valószínűleg nem adnak el, még annak ellenére sem, hogy ez a tudás az évek alatt igen csak megkopott (lévén hogy nem használom) és hogy valójában soha nem is volt tökéletes. Viszont ha esetleg a világ eldugodtabb tájaira merészkednék, akkor valószínűleg jó hasznát venném. Idén marad a szép magyar anyaföld és a belföldi turizmus, jövőre meg ki tudja... Lehet, hogy csináltatok magamnak egyet...

Egy kis teát öt órára??

Szeretem ugyan a teákat, de az az évi két hónap, amikor mínusz 10 körül mozog a hőmérséklet és főzök magamnak egy gőzölgő csészével kevés ahhoz, hogy elmondjam: teaimádó vagyok. Van amikor elgyengülök és valami igazi különlegességgel jutalmazom magam, de ez is inkább akkor tapasztalható, ha a teázós közösség szelleme arconcsap és a csajokkal nyugiban dumálhatunk. Tekintettel arra, hogy ezek az alkalmak egyre ritkábban fordulnak elő, így valószínűleg nálam csak porosodnának ezek a bolondos cuccok!

Azt hiszem az választja ezeket a darabokat, akinek nem stílusa az eltartott kisujjal, aranyszegélyű porceláncsészéből való tea kortyolgatás...

Babahorror...

Egy kínai ember olyan tárgyak sorozatát alkotja, mely minden szülő rémálma. Éles pengékből, erős acélból, szuronyokból összeállított, babáknak gyártott cuccai ugyanis életveszélyesek és horrorba illőek. Egy gyermekkori trauma vagy felnőttkori elmebaj eredményeként születtek? Vagy elfojtott rémálmok emlékei idéződnek meg az alkotásokban? Fene tudja, mindenesetre nekem cseppet sem viccesek...

Nagyobb a valószínűsége annak, hogy a gyerek darabokra kaszabolja magát ezekkel, mintsem édesdeden eljátszadozik. Gondolom (vagy legalább is nagyon remélem), hogy az alkotó is csak kiálítási daraboknak szánta fémjátékait... Tovább»

Szendvicstárca...

Te miben tartod a pénzed? Mármint úgyértem a készpénzed? Biztos van csodaszuper pénztárcád meg minden, ugye? Nekem is van, de csak egy egyszerű kék minimalista darab felesleges csecse nélkül. Csak bedobom a táskába (aminek mindig a legaljára kerül), nincs neki saját titkos zsebe, nincs álcázva az avatatlan kutakodó kezek ellen. Látva ezt az "álruhás" darabot kicsit gondolkodóba estem, hogy kell-e a bugyellárisnak álca??? Vajon a zsebtolvaj a buszon, metrón tényleg szendvicsnek hiszi és otthagyja a tatyódban???

 

Világítós, pihepuha, csudijó!

Jaj hát már ilyen is van! Azoknak, akiknek fázik a fülük, akik félnek az éjszaka sötétjében, akik hangulatos ágyikóban szeretnének nyugovóra térni és hát az őrülteknek, természetesen! Világító párna! Juhééé!

Feltételezem inkább a téli esték kelléke lehet (legalább is nálam csak akkor jöhetne szóba), mivel ilyen szúnyoginvázió idején jobb a vaksötét szoba, hogy még véletlenül se találjon rám a szokásosnál is több vérszívó! (Ha már itt tartunk: a fészkesfenevigyeelazösszeset!!)

 

Rézfaszú bagoly és társai...

Olyan jól esik magyar vértől csörgedező ereimnek, hogy végre! Végre nem csak külföldről ékrező agyament baromságoknak van helye ebben a kicsiny blogban! Hát íme egy igazi hazai csemege!

Tovább»