Őrültségek kicsiny blogja

Minden, amit nehéz ép ésszel feldolgozni...

Akik már megőrültek...

Neked is van őrültséged?

Ha igen, oszd meg velem! Ha tetszik közzéteszem! zizibibimami@gmail.com

Címkefelhő
Feedek
Megosztás

Linkgyűjtemény és RSS gyűjtemény

Tematikus linkgyűjtemény és linkkatalógus

Magyar Blogok

Csavarkoporsó

Donald Scruggs amerikai feltaláló egy kissé morbidnak ható ötlettel rukkolt elő. Úgy véli, az emberiség alig fér már el a bolygón (amiben igaza is van) és ebben nem csak a szaporodás a felelős, hanem a halálozás, konkrétabban a temetkezés is.

Tovább»

Mamapótló vagy mi...

Néhány hét múlva legkedvesebb barátnőm is a kezébe tarthat majd egy kis bőgőmasina csodababát, ami aztán az elkövetkezendő jópár évét valószínűleg nagymértékben meghatározza. A kérdés egyre gyakrabban fogalmazódik meg a fejemben, hogy mi a francos frászkarikát vegyek nekik ajándékba? Játékai és ruhái bőven lesznek a kiscsajnak, ezen kívül már szinte minden fontos eszközt jóelőre betáraztak. Nem kis fejtörést okoz a dolog, hiszen igyekeznék valami igazán különlegeset adni, ami emlék is, hasznos is, szóval értitek...

Az emberek túlnyomó többsége úgy gondolom nehezen bírkózik meg a fütyikupak és a mamapótló műcickó (lásd lent) gondolatával is, viszont az arckifejezésekről készített képek megérnének egy posztot, amikor az újdonsült szülők feltépik a csodacsecse csomagolópapírt és a dobozból kikandikál egy hasonló ajándék! Bár elég jól ismernek és tudják, hogy képes lennék ilyenekkel is meglepni őket, de azt hiszem mégis maradok a nyugtató, melankólikus altatót játszó ketyerénél! Erre jobban szükség lesz... (gyereknek és szülőknek egyaránt)

És hát íme a fenntebb említett mamapótló műcickó! Anyuka megtölti, apuka felveszi és szoptat, addig meg a jóasszony elmehet egy kicsit kikapcsolódni! Hát nem csodás találmány???

Most őszintén: mennyivel jobb ez, mint a cumisüveg???

Bögyös homlok - képpel, videóval!

A telt idomokkal, nagy mellekkel megáldott nők gyakran panaszkodnak arra, hogy férfi beszélgetőpartnereik, kollégáik nem a szemükbe néznek, hanem kicsivel lejebb lévő bájaikat szemlélik, vagy legalább is gyakran oda-oda pillantgatnak.

Azok a csajok, akik megunták, hogy a pasik  testük domborzati térképére csorgassák a nyálukat és kigübbedt szemekkel illetéktelen tájakra meredjenek hosszú percekig,  igen olcsó és egyszerű módszerrel orvosolhatják a dolgot.... Tovább»

Illatozz bizarrul!

Hű de gáz! Olyan parfümökre bukkantam, amit tényleg csak nagyon elmebetegek használhatnak (már elnézést...). Kíváncsi vagy? KATT tovább!

Tovább»

Pee Tree

Eddig azt hittem, hogy ha valaki lepisil egy növényt, azzal árt neki. Aztán a nagy francot! Ennek ékes bizonyítéka is van! Íme! Tovább»