Őrültségek kicsiny blogja

Minden, amit nehéz ép ésszel feldolgozni...

Akik már megőrültek...

Neked is van őrültséged?

Ha igen, oszd meg velem! Ha tetszik közzéteszem! zizibibimami@gmail.com

Címkefelhő
Feedek
Megosztás

Linkgyűjtemény és RSS gyűjtemény

Tematikus linkgyűjtemény és linkkatalógus

Magyar Blogok

Bummmm!

Nyáridéző őrült csemege következik, főszerepben a szétrobbanó vízibombákkal. A "hűűűű, de jók" felkiáltás után egyből beugrottak azok az élményeim is, mikor tiniként (hej, de régen volt...) a panellakás ablakából dobáltuk le ilyeneket. Mi jól szórakoztunk, a járókelők kevésbé. Azt hiszem nem kell ecsetelnem az eseménnyel párhuzamosan ránk zúdított átkok mennyiségét és az emberek véleményét...

Tovább»

Nyálcsorgató csajoknak, avagy vizeskedjünk kicsit még!

Annak ellenére, hogy a bloggal időnként elszalad a ló és sorra aggatok a nyakatokba hülyeségeket, most megint egy lélekemelő fényképkupac alá áshatjátok magatokat, csakis abból az egyszerű okból mert jók. Aztán ha ez nem lenne elég indok: eddig többnyire csak a pasasok nyálcsorgató igényének kedveztem a hasonló fénykép posztokkal, most a csajokat is feldobhatom kicsit viz alól kikandikáló izmos testekkel. Hát tessék... Szexi pasik következnek!

Tovább»

WTF?!? Luxusvíz???

Víz, víz, tiszta víz! Csapból, kútból, palackból, vagy csak az égből. Dubpla bubis, fél bubis mentes, forrásból, gleccserből, ásványi anyagokkal, vagy ezek nélkül, van minden mint a mesében! Jut mindenkinek és jobbára meg is találja mindenki a magáét, válogathatunk kedvünkre.

Tovább»