Őrültségek kicsiny blogja

Minden, amit nehéz ép ésszel feldolgozni...

Akik már megőrültek...

Neked is van őrültséged?

Ha igen, oszd meg velem! Ha tetszik közzéteszem! zizibibimami@gmail.com

Címkefelhő
Feedek
Megosztás

Linkgyűjtemény és RSS gyűjtemény

Tematikus linkgyűjtemény és linkkatalógus

Magyar Blogok

Retyómustra, sokadik felvonás...

Sorozatos posztolós jókedvemben azokat sem hagyhatom ki, akik az elmebeteg cipőket annyira nem, viszont a bizarr budikat (ITT az összes) annál inkább elnézegetik itt az őrültségek tárházában. Nem hagyhatom, hogy hiányt szenvedjetek és elvonási tünetek közepette inkább normális útra térjetek! Az agysejtborzolás folytatódik...

Tovább»

Végtermékek végső helye... megint...

ITT wc díszek, ITT lepusztult klotyók, ITT eco budi és ha nem lenne elég még ITT is találtok bőven retyómustra témakörben néhány agyament képet és tessék! Még mindig nem fogytam ki belőle! Kell ez nektek? Úgy tűnik igen, hiszen szerettek más háza tájára bekukkantani, hogy lássátok mások hova járnak trónolni! Na akkor íme, hogy ne szendvedjetek hiányt! KATT tovább! Tovább»

Ahová a király is gyalog jár - avagy retyómustra zizi módra!

 

Szó esett már róla ITT és ITT, de még ITT is, de a téma kifogyhatatlan! Mindig találok új és új darabokat retyók kapcsán, melyek újra és újra felborzolják a szürkeállományomat! Kíváncsi vagy rá milyen agyament baromságokat szedtem össze megint??? Akkor KATTints bátran, ne fogjon vissza, hogy esetleg megbotránkozol, kiakadsz és a poszt végére égnek áll a hajad! Tovább»

Lepusztult retyók kapcsán...

A nemrég posztolt budis cucc eszembe jutatott egy cseppet sem mókás kirándulási élményt, ami kapcsán egy régi szocialista nővérszállóban kellett éjszakáznunk. Egy kisebb csoporttal indultunk útnak és mivel úgy gondoltuk nagyobb részt a pályán való bénázás fogja kitenni a napunk nagy részét, olcsó szállást találunk és spórolósra vesszük a figurát. Arra viszont nem gondoltunk, hogy a nagyon olcsó nagyon szar is lesz. Az lett.

Tovább»

Budi dísz...

Először is leszögezném, hogy a wc-re nem szórakozni járunk, így senki ne gondolja azt, hogy azért mert az ki van dekorálva sokkal kellemesebben fogjuk eltölteni azt a két perc pisiidőt odabenn. Az első és legfontosabb a tisztaság és a szagtalanság, hogy az ajtó kinyitása után a pisilhetnék mellé még ne kelljen hánynom is...

Namármost íme néhány elrettentő példa, hogy mivel NE akarjuk feldobni a retyó hangulatát... Tovább»